Zlaté vepřové plátky na zelenině

Vytisknout recept
Na oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme plátky vepřového masa a necháme z obou stran zatáhnout. Osolíme a přidáme mletou kurkumu. Po té maso lehce podlijeme vrouci vodou a necháme zhruba 40 minut dusit. Já používám papinův hrnec. 
Když se maso dusí, pokrájíme si veškerou zeleninu a česnek. Po té co je maso měkké, vyndáme plátky masa z hrnce a do hrnce nasypeme veškerou připravenou zeleninu a česnek a necháme ji za občasného míchání cca 5 minut prohřát na cibulce se šťávou z masa. Dle potřeby možno dosolit. 
Máme hotovo a mužeme servírovat.
1kg - Libové vepřové - kýta apod.
3ks - cibule
2ks - cuketa
3ks - stoky rapikateho celeru
1/2ks - 1/2 porku
3ks - cesnek strouzky
1ks - cerstvy spenat .. asi hrst
5lžíce - repkovy olej
1lžička - sůl a mletå kurkuma
příprava - 15
vaření - 50
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila PetraSchäferová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account