Fazole s tofu

Vytisknout recept

Milé dámy, dneska jsem zase jednou experimentovala v kuchyni a musím se pochválit, že jídlo stálo za to 🙂

 

Připravte si všechny ingredience, můžete přidat i kousek nakrájené slaniny nebo dobré šunky..., ale nemusí být.

 
 

Na pánev jsem dala rozehřát lžíci sádla (domácího) a na to zesklovatět cibulku, pak jsem přidala papriku na proužky a sušená rajčata, pokrájená na kousky a vše restovala.

 

Po chvíli jsem dala na pánev cuketu a podlila vše šťávou (nálevem) z fazolí, stále míchala, dokud není cuketa i paprika měkká. Pak jsem přidala na kostičky nakrájené tofu /měla jsem s medvědím česnekem/ nakonec rajčata čerstvá (oloupaná).  Vše se pořádně produsí, musí být měkké a rajčata také hotová. 

 

 

Potom teprve jsem dala fazole, které  jsou vlastně hotové, jen se musí v jídle prohřát. Teprve v tuto chvíli jsem malinko osolila bylinkovou solí, ale asi jen špetku. A přidala kečup, aby bylo více sosíku.

 

Hotovo, rychlovka a dobrota.

 

Jako přílohu my máme rádi chleba, děllala jsem domácí pohankový...opět povedená chuťovka.

 

Dobrou chuť Vám přeje Hudlenka


2ks - fazole v nálevu
1ks - cibulka menší
1ks - paprika čerstvá
5 ks - sušená rajčata
1ks - cuketa mladá
1ks - tofu
2ks - čerstvá rajčata
1lžíce - sádlo nebo olej
3lžíce - kečup domácí, zdravý
ks - bylinková sůl
příprava - 15
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account