Alobal je díky svým různorodým využitím součástí téměř každé domácnosti. Je možné zapojit ho jak do vaření, tak do skladování různých surovin, a dokonce i pro boj s některými zdravotními problémy. Dokáže vám pomoci při únavě nebo i bolesti kloubů. Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si následující tipy, jak alobal využít ve prospěch vašeho zdraví

Bojuje proti únavě

Alobal úspěšně bojuje proti únavě a nespavosti, a to téměř okamžitě. Proužky alobalu uložte do lednice na 2 – 4 hodiny. Poté je přiložte na obličej, včetně tváří a víček. Nechte působit, dokud nepocítíte, že se svaly na obličeji uvolnily.

Uklidňuje bolavé klouby

Jedná se o dobrý nástroj proti bolesti kloubů, podráždění, dně nebo artritidě. Jednoduše stačí, když si postiženou oblast zabalíte do alobalu a zafixujete obvazem. Necháte přes noc a ráno alobal odstraníte. Budete-li proces opakovat každou noc po dobu 2 týdnů, bolest by měla zmizet. Po těchto 14 dnech byste si měli dát dalších 14 dní pauzu a poté, v případě potřeby, proceduru opakovat.

Zklidňuje popálení

Opláchněte popálenou část těla studenou vodou a otřete dosucha jemným, měkkým ručníkem. Naneste tenkou vrstvu masti, gázu a zabalte do alobalu. Nechte, dokud neucítíte úlevu.

 

Léčí fantomovu bolest

Tento termín se týká nevysvětlitelné bolesti, která vzniká po nedávné amputaci určité části těla. Jinak řečeno, zdá se, že bolest pochází z místa, které již neexistuje. Chcete-li fantomovu bolest odstranit, přiložte alobal kolem postižené oblasti a zajistěte. Sundejte, jakmile bolest zmizí.

Pomáhá od nachlazení

Zabalte si nohy do 5 – 7 vrstev alobalu a nechte hodinu působit. Poté odstraňte alobal a nechte chodidla dýchat na několik hodin. Následně postup opakujte.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account