Pro dokonalý obličej je třeba o svůj obličej náležitě pečovat. Ne jenom sporadicky, ale pravidelně. Z čištění obličeje by se měla stát každodenní rutina. Něco, co budete dělat každý den, zcela automaticky. Jak na to? Základem je těchto 5 kroků.

Odstraňte make-up

Jakmile přijdete domů a už víte, že se nikam nechystáte, ihned zamiřte do koupelny odstranit make-up. Čím míně je na vašem obličeji, tím lépe pro vás. Používejte k tomu určené produkty, jako jsou různá mléka a také krémy. Tak odstraníte první vrstvu nečistot, kterou make-up ve své podstatě je.

Naneste masku

Po make-upu je třeba, aby se vaše pleť zregenerovala. Je proto třeba nanést požadovanou masku. Takovou, která pomůže pleť vyživit, zregenerovat, dokáže ji okysličit, hydratovat, ale také ji dokáže zklidnit. Naneste danou masku na svůj obličej a nechte ji několik desítek minut působit, čímž dáte své kůži první pomoc.

Obličej opláchněte

Třetím krokem je oplach. Vlažnou vodou smyjte zbytky pleťové masky nebo krému. Vaše pokožka už má vše, co potřebuje, a tak je nutné, aby byla opět dokonale čistá a také svěží. K tomu nejlépe pomůže vlažná voda, kterou smyjete vše, co na ni nemá být. Doporučujeme se vyhýbat mýdlům, která mohou zbytečně vysušovat.

 

Zajistěte hydrataci

Fáze čtvrtá je spojena s dostatečnou hydratací. Jedině tak bude vaše pleť skvěle vypadat, bude pružná a také se na ní nebudou tvořit nežádoucí vrásky. Nejlepší volbou je v tomto případě hydratační mléko, které neaplikujte jenom na obličej, ale můžete pokračovat také na oblast vašeho krku a klidně také na oblast dekoltu.

Ošetřete oči

Doteď jste se věnovali jenom kůži. Nezapomeňte také na to, že součástí vašeho obličeje, a tedy i vaší krásy jsou také oči. Doporučujeme aplikovat vhodný oční krém, který je dokáže po náročném dni klidnit a také jim dodat vše, co potřebují. Teprve po této poslední fázi máte svou denní rutinu za sebou a můžete se začít věnovat jiným věcem.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account