Od okamžiku, kdy prince Charles a Camilla Parker Bowles uzavřeli sňatek roku 2005, bylo všem jasné, že se jednou stane královnou. Královně Alžbětě a princi Filipovi bylo již 90 let a realita je taková, že v okamžiku, kdy se Charles stane králem, tak i vévodkyně z Cornwallu bude mít královský titul.
 


Autor Sally Bedell Smith řekl lidem: “Většina ústavních odborníků se shoduje, že podle zvykového práva a tradice je Camilla oprávněna být královnou.”
Od konce devadesátých let se změnil pohled na Camillu ve prospěch vévodkyně, tehdy byl čerstvý její milostný románek s Cherlesem. Do toho tragická smrt Diany. Ti, kdo o ní pochybují, se nemusejí čeho bát. Ona svou roli zvládne. Dodá Charlesovi sílu a on bude po jejím boku dobrým králem. Od roku 2005 se stala prezidentem čili patronem více než 90 charitativních organizací.
Její povinností bude doprovázet monarchu na různých oficielních návštěvách. A stejně jako princ Filip se bude věnovat charitativní činnosti.
 

 
 
Zdroj: https://www.msn.com/en-us/lifestyle/royals/what-camilla-parker-bowles-will-really-be-like-as-queen/ar-BBPe75g?ocid=spartanntp&fbclid=IwAR03uLApVpMW8Ae-QlIQBo97pEs23K8N3mJft1Dyv77wXeAFaeEvoNP188U
Zdroj fotografií: © Getty a vyhledávač google.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account