Mexická polévka
-
Cheesecake se skořicí
NelaVávrová||Recepty
Ke kávičce v práci je jako stvořený. Hlavní ingredience je cejlonská skořice.
-
Bigoš
Iva Lojkásková||Recepty, hlavní jídlo
Bigoš 500 g Vepřová plec500 g Kysané zelíOlej2 lžička Grilovací kořeníSůl, pepř2 stroužek Česnek2 ks Cibule1 lžička Kmín Pro...
-
Zelený perník
Eva Čejková||Recepty
Nejoblíbenější buchta mého Františka, ale já ji trošku upgradovala a dělám vedle klasiky i zdravější variantu
-
Čajové máslové sušenky
BohumilaĎurišová||Recepty, cukroví
Čajové máslové sušenky 350 g Hladká mouka150 g Máslo120 g Práškový cukr1 ks Vejce1 ks Žloutek1 špetka Sůl1 ks...
-
Jihotyrolská sladká specialita z farem Roter Hahn – Zelten
Jihotyrolská Kuchařka||Recepty
Stejně jako u nás nedají místní v Jižním Tyrolsku dopustit na perníčky, vanilkové rohlíčky, či skořicové hvězdičky. Ti mají...
-
Roláda z uzeného lososa
NelaVávrová||Recepty
Roláda z uzeného lososa 300 guzeného lososa (plátky)400 gčerstvého krémového sýra100 gsmetany na šlehání2 lžícenasekaného kopru2 lžičkastrouhané citronové kůrysůl...
-
Cuketový nákyp se sušenými rajčaty
AntonínMikeška||Recepty
Cuketový nákyp se sušenými rajčaty 500 g Cuketa5 ks Vejcedle chuti Sůl, pepř1 ks Cibule na jemno80 g Sušená...
-