Není řízek, jako řízek aneb happy meat na talíři – rozdíl, který je znát

Vytisknout recept
Řízky asi umíme udělat každá...no umíme. Ono to není ani tak v rukou jako v ingrediencích. 
Já na svoje řízečky používám šťastné maso z TRMS (http://www.trms.cz/) bio vajíčko, obaluji v kukuřičné strouhance a špaldové mouce a na smažení nedám dopustit na ghí (http://ceskeghicko.cz/)
Možná tomu nebudete věřit, ale lepší řízek jsem nejedla 🙂
Přílohou na obrázku jsou plněné grilovací brambory (prodává Rohlík) a náplň je jen cream fresh, bylinky a strouhaný sýr) a samozřejmě nakládačky - z trhu 🙂 
Dobrou chuť a krásnou neděli všem, komu záleží na tom, co jí! 
300g - vepřová krkovice (TRMS)
1ks - bio vejce
1hrst - kukuřičná strouhanka
2lžíce - Ghi
1lžíce - špaldová mouka
příprava - 10
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KristinaGrey

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account