Není řízek, jako řízek aneb happy meat na talíři – rozdíl, který je znát
-
Cibulové pagáčky
AlenaMikešková||Recepty
Ze surovin zpracujeme hladké těsto do kterého po vykynutí vmícháme osmahnuté kostičky cibule. Poté rozválíme na 1 cm a...
-
Mexické hovězí chilli s cizrnou
Roma Franck||Recepty
Další hřejivé jídlo, které vám rozzáří den a rozpálí vás. Toto chilli chutná ještě o kousek lépe, pokud jej...
-
Schiacciata plněná řepou
NelaVávrová||Recepty
Schiacciata je prakticky nízká focaccia, tato verze je rychlá na přípravu a křupavá, s náplní, kterou si můžete jakkoliv...
-
Citronový sirup z rýmovníku
SIPEJI||Recepty
Lístky rýmovníku myjeme a vložíme do kastrůlku, přidáme na plátky nakrájený a omytý bio citron, zalijeme půl litrem převařené...
-
Zapečená zelenina – co dům dal
Lenka Hudečková||Recepty
Dneska vařil manžel, a moc se mu oběd povedl. Máme rádi jídlo z jednoho hrnce nebo pekáče, a tohle...
-
Pomazánka Cottage ala Budapešť
Zdeňka Zajíčková||Recepty, pomazánka, veg
Pomazánka Cottage ala Budapešť 250 g Sýr Cottage natural1 ks Cibule1 ks Lahůdkové tofu125 g Farmářské máslo1/2 lžička Himalájská...
-
Křehký koláč s tvarohem a jahodami. Pro radost a pohodu z každého dne
JaroslavaFrančíková||Recepty
Linecké těsto je v pečení prostě klasika. Ať na korpus přidáte jakékoliv ovoce, tvaroh, jogurt nebo třeba marmeládu, nikdy...
-
Cuketová polévka
Tereza Červinková||Recepty
Osmahneme cibulku, přidáme nakrájenou neloupanou cuketu na kostičky, přidáme vodu a vaříme. Až cuketa změkkne, rozšleháme polévku tyčovým mixérem...