Výběr potravin
Přílohy: dušená rýže, těstoviny, jemný knedlík, bramborová kaše (při nesnášenlivosti mléka použijeme na kaši vývar z brambor), bramborová rýže
Omáčky: rajská, koprová (při snášenlivosti mléka), dietní svíčková
přírodní s prolisovanou kořenovou zeleninou
Tuky: čerstvé máslo na pečivo nebo do hotového pokrmu,
na omaštění bramborové kaše
Vejce: jako samostatný pokrm nepodáváme, k přípravě jídel použijeme
celá vejce v menším množství, žloutek nahradíme raději bílkem
přírodní s prolisovanou kořenovou zeleninou
Tuky: čerstvé máslo na pečivo nebo do hotového pokrmu,
na omaštění bramborové kaše
Vejce: jako samostatný pokrm nepodáváme, k přípravě jídel použijeme
celá vejce v menším množství, žloutek nahradíme raději bílkem
na omaštění bramborové kaše
Vejce: jako samostatný pokrm nepodáváme, k přípravě jídel použijeme
celá vejce v menším množství, žloutek nahradíme raději bílkem
celá vejce v menším množství, žloutek nahradíme raději bílkem












