@irca-zena-s-r-o
ambasadorka
-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Pistáciová srdíčka podle Betty a Vojty před 3 dny, 11 hodin
Pistáciová srdíčka podle Betty a Vojty
Rozmazlete své blízké lahodnými pistáciovými srdíčky, které jsou kombinací jemného křehkého těsta a krémového pistáciového krému. Tento recept je jednoduchý, přitom

-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Rajčatový tatarák před 3 týdny, 3 dny
Rajčatový tatarák
V tomto delikátním předkrmu se snoubí svěžest a pikantnost rajčat v dokonale vyvážené chuti. Odstraněním přebytečné tekutiny se jejich aroma ještě více prohloubí a vznikne sametově krém

-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Jelení burger se slaninou, brusinkovou majonézou a batátové kostky před 4 týdny, 1 den
elení burger se slaninou, brusinkovou majonézou a batátové kostky
Zapomeňte na klasický hovězí burger a zkuste něco výjimečného. Tento jelení burger se slaninou a brusinkovou majonézou spojuje výrazn

-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Zapomeňte na víno! Ke svatomartinské huse Češi nejraději volí pivo před 4 týdny, 1 den
Pečení svatomartinské husy tradičně otevírá období plné výjimečných chutí a sváteční atmosféry. K podzimnímu menu však nepatří jen křehké maso a voňavé zelí. Dokonalý zážitek d

-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Zvěřinová paštika s kachními játry na opečeném toustu před 1 měsíc, 2 týdny
Zvěřinová paštika s kachními játry na opečeném toustu
Jemná paštika ze srnčí kýty a kachních jater, provoněná portským vínem, bylinkami a slaninou. Delikatesa, která potěší každého milovníka zvěřiny i poc

-
-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Italská zeleninová polévka minestrone před 3 měsíců, 1 týdden
Italská zeleninová polévka minestrone
Barevná, voňavá a dokonale sytá, italská polévka minestrone přináší na talíř kousek slunného Středomoří. Stačí hrst čerstvé zeleniny, bylinky, trochu těstovin a parm

-
-
Irča Holčáková napsal nový příspěvek, Losos s kokosovou rýží před 3 měsíců, 4 týdny
Losos s kokosovou rýží
Šťavnatý, plný chuti a navíc bohatý na živiny, divoký losos si právem získal místo v kuchyních všech, kdo milují dobré jídlo i zdravý životní styl. Jeho příprava je překvapiv














