
Grilované divoké krevety
Ingredience
Suroviny:
- 500 g divokých krevet Mylord Premium
- ½ lžičky medu
- 60 ml olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička uzené papriky
- 1 lžička limetkové kůry
- chilli dle chuti
- sůl a pepř
Na dip:
- 1 větší avokádo
- 2 lžičky limetkové šťávy
- 3 lžíce olivového oleje
- ½ stroužku česneku
- sůl a pepř
Instrukce
- 1. Veškeré suroviny na marinádu dejte do misky a smíchejte dohromady. Krevety naložte do marinády, promíchejte a nechte nějakou dobu marinovat.
- 2. Poté krevety přesuňte na gril a z obou stran je opečte.
- 3. Na závěr si připravte dip. Nejprve vložte avokádo, olivový olej a česnek do mixéru. Suroviny rozmixujte a hotový dip poté dochuťte pepřem, solí či šťávou z limetky.
- Přejeme dobrou chuť!
- Připraveno ve spolupráci s Garden.and.Kitchen











