Od ledna s manželem žijeme ještě zdravěji než před tím, detoxikujeme organisus
a dopřáváme si pochoutky z prodejen Zdravé výživy.
Včera jsme koupili tempech, šmakouna, a mimo jiné také veganské čevapčiči.
![](/images/tinymce-images/images/zcw7r86apn53gjunmdfua4sfzyhsoxgb.jpg)
Dneska jsme uvařili 3 brambory na loupačku, pak je oloupané nakrájeli na plátky, pokapali olivovým olejem, dali na pečící papír a na plech. K tomu jsme přidali ty kousky čevapčiči a na pár minut strčili na 220 °C do trouby.
Už po pár minitách nám krásně voněla kuchyň.
Včera jsme koupili tempech, šmakouna, a mimo jiné také veganské čevapčiči.
![](/images/tinymce-images/images/zcw7r86apn53gjunmdfua4sfzyhsoxgb.jpg)
Dneska jsme uvařili 3 brambory na loupačku, pak je oloupané nakrájeli na plátky, pokapali olivovým olejem, dali na pečící papír a na plech. K tomu jsme přidali ty kousky čevapčiči a na pár minut strčili na 220 °C do trouby.
Už po pár minitách nám krásně voněla kuchyň.
![](/images/tinymce-images/images/zcw7r86apn53gjunmdfua4sfzyhsoxgb.jpg)
Dneska jsme uvařili 3 brambory na loupačku, pak je oloupané nakrájeli na plátky, pokapali olivovým olejem, dali na pečící papír a na plech. K tomu jsme přidali ty kousky čevapčiči a na pár minut strčili na 220 °C do trouby.
Už po pár minitách nám krásně voněla kuchyň.
Už po pár minitách nám krásně voněla kuchyň.
Na salát jsem použila jedno salátové srdíčko, 3 rajčátka koktejlová, kousek brokolice, kterou jsem na chvíli spařila horkou vodou a pak zase rychle chladila, aby zůstala zelená. A jeden kus šmakouna na kostičky. Udělala jsem lehkou zálivku, slazenou Stévií a zalila.
Celý oběd nám opravdu hodně chutnal, přitom byl lehký a zdravý a v podstatě nedal žádnou velkou práci.
Možná někomu udělám chutě a Vy vyzkoušíte 🙂
Hudlenka
![](/images/tinymce-images/images/5fiw0scdg639ohavueynvqlmdxraf1b7.jpg)