Zdravá varianta večeře

Vytisknout recept

Červenou řepu jsem měla upečenou dopředu, nakrájela jsem ji na tenké plátky,

rajčata a mozzarellu také a všechno jsem naskládala na talířek.

Mozzarellu a rajče jsem zakápla olivovým olejem a proložila čerstvou

bazalkou a osolila. Taktéž řepu.

Dobrá, lehká, chutná a vyvážení večeře nám s mamželem bohatě stačila.

Hudlenka


6plátek - kuřecí šunka
6plátek - sýr Gouda
2ks - řepa
125g - mozzarella
2ks - rajče
ks - bazalka na přízdobu
ks - olivový olej
ks - bylinková sůl
příprava - 5
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account