Zdravá "pánev"! Přivítejte jaro zdravěji

Vytisknout recept
Na pánev (wok) dáme rozpálit olej a pak do něj postupně přidáváme zázvor, promícháme, orestujeme, cibuli, papriku, česnek, řepu, cuketu, nastrouhanou další kořenovou zeleninu - mrkev, petržel, celer a restujeme...podle potřeby zaléváme zeleninovým vývarem a dusíme do měkka všechnu zeleninu. Nakonec dochutíme sojovkou, rybí omáčkou a podle potřeby dalšími dochucovadly...
 
Na závěr posypeme zelenou petrželkou nebo jako já řeřichou...podáváme s nudlemi, tentokrát jsem zvolila rýžové nudle 🙂
 
Dobrou chuť přeje Hudlenka
 
 
1ks - cibule
1 lžíce - zázvor
3 stroužek - česnek
1ks - cuketa
2ks - řepa
1ks - mrkev, petržel po
1/4ks - celer
1/2ks - pórek
1ks - paprika
1/2l - vývar zeleninový
ks - koření - dle chuti - sůl, pepř, sojová omáčka, rybí omáčka
3lžíce - olej
1ks - brokolice
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account