Charoset

Vytisknout recept
Jablka oloupat,nakrájet na malé kostičky,se vším dohromady zamíchat a nechat trochu uležet.
Papá se to k hostině při  židovském svátku Pessach.
Já osobně si to dávám na palačinky,do kaše,a kdo papá maso,tak je to dobré na grilování.A já to mám ráda na grilovaný smradlavý sýr.*smile*
Když to umixujete,mužete dělat kuličky a válet je v semínkách,ořechách,nebo máčet v čokoládě,nebo si to namazat na placku.
Do charosetu se dávají také- Fíky-Datle-Rozinky,nasala jsem základ a je na vás co vám chutná.
500g - jablka
pullžička - skořice
125g - vlašské ořechy
1 a pullžíce - med
3-4lžíce - Bílé víno-muže být i červené
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Dezert
Uvařila petraschneiderova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account