Zapečený kozí sýr s ořechy a krustou
-
Brusinková buchta
AndreaHomolková||Recepty, moučník
Brusinková buchta 3/4 hrnek Bílý jogurt1/2 hrnek Cukr1 ks Vejce2 a 3/4 hrnek Hladká mouka1 ks Prášek do pečiva1/2...
-
Karfiol ITALIANO
Emília Balonová||Recepty
Karfiol uvaríme v osolenej vode takmer do mäkka (vývar a pár ružičiek si odložíme na polievku, škoda vylievať). Na...
-
BRUSINKOVÉ MUFFINKY (opět bez tuku a cukru)
JaroslavaFrančíková||Recepty, dezert
BRUSINKOVÉ MUFFINKY (opět bez tuku a cukru) 2a1/4 hrnek Pšeničná celozrnná BIO mouka (lze použít i hladkou bílou)2 ks...
-
Smetanové Lotus řezy
Naděžda Křičenská||Recepty
Připravíme si dortovou formu a vyložíme si jí pečícím papírem. Ušleháme 2 šlehačky se 2 ztužovači...
-
Vepřové růžičky grilování
DagmarKostenková||Recepty
Gril si předehřejeme na 160 °C. Bylinky opláchneme, otrháme a nasekáme najemno. Česnek oloupeme a prolisujeme lisem na česnek....
-
Bezový sirup za studena
LenkaKomárková||Recepty
Natrháme 30 větších květů černého bezu, nejlépe za slunečného počasí, kdy jsou pěkně rozkvetlé. Ideálně bez hmyzáků, abyste je...
-
Gratinovaný fenykl
NelaVávrová||Recepty
Syrový fenykl do salátů je vynikající, ale skvělý je i tepelně upravený. Vynikne tak jeho jemná chuť a vůně.
-
Cuketový krém s bazalkou
JanaŠoporová||Recepty, polévka, veg.
Cuketový krém s bazalkou 1 ks Cuketa2 stroužek Česnek500 ml Zeleninový vývar3 lžíce Zakysaná smetana2 lžíce Olivový olejBazalka Polévek...