Karfiol ITALIANO

Vytisknout recept
Karfiol uvaríme v osolenej vode takmer do mäkka (vývar a pár ružičiek si odložíme na polievku, škoda vylievať).
Na panvici osmažíme nakrájané šampiňóny a šunku nakrájanú na kocky, pridáme pretlak a prehrejeme. Vložíme uvarený karfiol, poriadne zamiešame, primiešame polovicu strúhaného syra a preložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej jénskej misy. Posypeme zvyšným strúhaným syrom a zapekáme v rúre asi 10 min.
Podávame so zemiakmi.
1ks - karfiol
ks - šampiňóny
10plátek - šunky
1sklenička - pretlak
100+100g - strúhaného syra
ks - olej, strúhanka
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account