Výborný bravčový stroganov

Vytisknout recept
Maso nakrájame na rezance, dáme do misky, pridáme nakrájanú cibuľu, surové vajce a ostatné ingrediencie, premiešame a odložíme do chladničky na noc.
Ráno si dáme rozpáliť olej do hrnca, pridáme marinované maso, premiešame a na miernom ohni dusíme 25-30 minút - do makka. V prípade potreby podlejeme 1dcl vody.
Podávame so zemiakovou kašou a na masko si polejeme tatarskú omáčku.
 
Dobrú chuť 🙂
500g - bravčové stehno
1ks - cibuľa
1ks - vajce
1lžička - horčica
2lžička - kečup
2lžička - vegeta
1lžička - peper
1lžička - kari korenie
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila ZuzanaLukačovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account