Voňavá velikonoční nádivka nesmí na stole chybět. Zkuste recept od Pohlreicha!
-
Rakytníkový likér
Veronika Sedláčková||Recepty
Na samotném likéru je nejnáročnější sběr rakytníku. Nejlepší je ulomit si větvičku a obrat plody doma. Z větvičky používám...
-
Játra na slanině s rýží
Lenka Hudečková||Recepty
Rychlovka, kterou doma dělám zhruba jednou za měsíc. Kuřecí játra pořádně promyjeme pod studenou vodou a necháme okapat, poté...
-
Snídaňový dezert z rybízu pro váš vyvážený start do nového dne. Zasytí, ale nezatíží
JaroslavaFrančíková||Recepty
Snídaňový dezert z rybízu pro váš vyvážený start do nového dne. Zasytí, ale nezatíží 3/4 hrnek Čerstvý červený rybíz150...
-
ŽEMLOVKA
NelaVávrová||Recepty
Tzv. „zemlbába“ se neobejde bez podušených jablek, ale můžete je doplnit ještě třeba o tvrdé hrušky nebo vlašské ořechy...
-
Krtkova torta
MartinaPalugová||Recepty
Vymiešame vajcia s cukrom do penista, následne pridávame po lyžiciach striedavo mlieko a olej. Ďalej primiešame múku s kypriacim...
-
Syrové wafle so slaninou
Emília Balonová||Recepty
V jednej miske ručne vyšľaháme 2 celé vajcia, pridáme 1 hrnček mlieka a 3 lyžice oleja /dala som menej/....
-
Rýchly obed: Kuracie prsia s južanskou omáčkou
Monika Galgócziová||Recepty, hlavní jídlo
Rýchly obed: Kuracie prsia s južanskou omáčkou 1 kg kuracie prsiasoľ, mleté čierne korenieolej1 ks cibuľa1 stroužek cesnak6 ks...
-
Bramborové smaženky
NelaVávrová||Recepty
Bramborové smaženky 250 g měkkého tvarohu2 žloutky2 lžíce krupice2 lžíce zakysané smetany1 lžička soli600 g vařených bramborasi 250 g...