Vepřové plátky na kari

Vytisknout recept
Vepřové maso nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme na drobno. Do kastrolu nalijeme olej a necháme zpěnit cibuli. Poté vložíme plátky masa, trochu obděláme, pak lehce osolíme, dáme na kastrol pokličku a necháme pustit šťávu. Až maso pustí více šťávy, opepříme, posypeme kari a zalileje horkou vodou a pod poklicí necháme vařit do změknutí masa. K masu podáváme rýži.
750g - Vepřové maso (kýta, kotlety, plec,..)
4ks - cibule
1g - kari
1g - sůl
1g - pepř
příprava - 20
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila LenkaKomárková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account