Třepaný koláč, dokonalý zákusek, který se rozplyne na jazyku
Ingredience
KORPUS
- 10 lžíce Polohrubá mouka
- 10 lžíce Horká voda
- 10 lžíce Cukr
- 5 ks Vejce
- 1 ks Kypřící prášek
KRÉM
- 2 ks Mandarinky v plechovce
- 1 ks Ztužovač šlehačky
- 1 ks Smetana ke šlehání
- 1 ks Pudink DrOetker CrémeOlé
Instrukce
- KORPUS:Můžete si buď koupit už hotový, dá se koupit například v Albertu, nebo si udělat klasický piškotový. Oddělíte si žloutky od bílků a z bílků vyšleháte sníh. Žloutky s cukrem vyšleháte šlehačem do hladka a přidáte ostatní ingredience. Nakonec vmícháte sníh z bílků. Nalijete do formy a necháte péct dozlatova cca 30 min na 150 stupňů. KRÉM:Úplně všechno dáte do uzavíratelné nádoby. Mandarinky i se šťávou. Uzavřete a třesete dokud to neztuhne cca většinou míň než minutu. pak to na vychladlý korpus natřete a dáte do ledničky ztuhnout.Navrch můžete například nastrouhat čokoládu.Dobrou chut 🙂