Talianske ryžové guľky Arancini z včerajšej ryže

Vytisknout recept
Uvarenú ryžu (ja som mala zeleninové rizoto z predošlého dňa) zmiešajte s nastrúhaným syrom a vajíčkom. Osoľte a jemne okoreňte. Vytvarujte guľôčky v priemere cca 3 cm (na dve zahryznutia). Aby sa vám nelepili ruky, oplachujte si ich v studenej vode. Pripravené guľky namočte do rozšľahaného vajíčka a obaľte v strúhanke. Na panvici osmažte zo všetkých strán do zlatista.
2+1ks - vajcia
ks - soľ, korenie, strúhanka
ks - uvarená alebo udusená ryža
1ks - parmezán alebo balkánsky syr
příprava - 5
vaření -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account