Rýchly obed: Tagliatelle s lososom na smotanovo-citrónovej omáčke

Vytisknout recept
Ak nemáte čas variť, tak toto je recept práve pre Vás!!!Toto jedlo je rýchle, výdatné a fantastické!!!!Mňam *smile*
 
Tagliatelle uvaríme v osolenej vode al dente.
Kým budú cestoviny pripravené, na tenké plátky nakrájame lososové filety a spoločne s plátkami cesnaku ich opečieme na rozpálenom oleji. Násladne ich zalejeme smotanou, postriekame citrónovou šťavou a dochutíme soľou.
Do hotovej smotanovo lososovej omáčky vmiešame uvarené cestoviny a ihneď podávame.
Tip: Cestoviny sú výborné aj s údeným lososom 😀
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Klíč. slova ryby, rychlé, těstoviny
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4
Kalorie 128
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 600 g tagliatelle
  • 400 g lososa
  • 1 ks citron
  • 2 stroužky česneku
  • 200 ml smetany
  • sůl

Instrukce

  • Tagliatelle uvaríme v osolenej vode al dente.
  • Kým budú cestoviny pripravené, na tenké plátky nakrájame lososové filety a spoločne s plátkami cesnaku ich opečieme na rozpálenom oleji. Násladne ich zalejeme smotanou, postriekame citrónovou šťavou a dochutíme soľou.
  • Do hotovej smotanovo lososovej omáčky vmiešame uvarené cestoviny a ihneď podávame.
  • Tip: Cestoviny sú výborné aj s údeným lososom 😀

Nutriční hodnoty

Serving: 100g | Vláknina: 2g | Kalorie: 128kcal | Tuky: 4g | Protein: 10g | Cukry: 12g
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account