Roláda z mletého mäsa s horčicovou omáčkou

Vytisknout recept
2 formy srnčí chrbát som vystriekala olejom, pokládla plátkami anglickej slaniny, aby presahovali cez okraj, do každej dala spolu polovicu mletého mäsa ochuteného soľou, korením a paprikou. Do stredu som pridala praženicu z vajec so zaváranou zeleninou - mrkva+hrach+kukurica, pridala druhú vrstvu mletého mäsa a prikryla slaninou. Piekla asi 1 hodinu.
Ku koncu, keď som šla kontrolovať stav upečenie, pustilo to veľa výpeku, tak som ho zliala do hrnčeka, pridala k tomu nakrájané cibule a posmažila. Potom priliala asi 1 dcl vody a povarila do zmäknutia. Ochutila horčicou, rozmixovala a dochutila soľou a korením. Podľa potreby môžeme zahustiť aj múkou.

cca 700g - mleté mäso
ks - anglická slanina
5ks - vajec
1sklenička - mrkva+hrach+kukurica
2-3ks - cibule
2-3lžíce - horčica
ks - soľ, korenie
příprava - 10
vaření - 60-65
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account