Pickles kvasená zelenina

Vytisknout recept
zdrava zelenina nielen pocas zimneho obdobia bez konzervantov
Kategorie Salát
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 30 minutes
Celkový čas 3 minutes
Porce 20
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 3 kg zeleniny
  • biela kapusta
  • mrkva
  • cibula
  • cesnak
  • cervena repa
  • redkovka
  • kalerab
  • petrzlen
  • zeler
  • karfiol
  • brokolica
  • ruzickovy kel

Instrukce

  • Prevaríme vodu, necháme vychladit a osolíme.
  • Nakrájame si zeleninu - davam zvycajne biela kapusta, cesnak, cibula na drobno, mrkva na kolieska, a ked date cervenu repu, obsah cely zruzovie 🙂
  • Nezabudnite si z kapusty na zaciatku odlozit zopár peknych listov v celku, dávaju sa na vrch. Zelenina sa nalozi do pohara, zaleje sa vodou, na vrch sa polozia listy kapusty. Do neplneho 4 l pohara mozete dat na vrch maly skleneny poharik od jogurtu a zatvorit plastovym vrchnakom, aby bolo vsetko ponorene vo vode.
  • Po troch tyzdnoch kvasenia na linke prelozime zeleninu do zatvaracich misiek do chladnicky a chvilu pred podavanim vytiahneme zohriat
0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account