Růžičková kapusta s anglickou slaninou

Vytisknout recept
Slaninu nakrájejte a nasucho orestujte v pánvi, pak jí vyndejte děrovanou lžicí a dejte na talíř.
Na stejnou pánev přidejte očištěnou, překrojenou růžičkovou kapustu a duste 10 minut.
Přidejte nasekanou petržel, balsamico, citronovou kůru, osolte, opepřete a nakonec vmíchejte slaninu.
 
Toto používám jako přílohu k různým masům a rybám.
500g - Růžičková kapusta
150g - Anglická slanina
1/4lžička - Pepř
50ml - Balsamico krémové
1ks - Bio citron
1/2lžička - Himalajská sůl růžová jemná
1/2hrnek - Čerstvá petržel nasekaná
příprava - 20
vaření - 15
Kategorie Přílohy
Uvařila HelenaSvatková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account