PERNÍKOVÁ ZMRZLINA

Vytisknout recept
Díky kokosovému mléku bude dokonale krémová.
Kategorie Dezert
Kuchyně Česká
Čas přípravy 3 minutes
Celkový čas 3 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 3 ks mražených banánů
  • 1 lžíce perníkového koření Sonnentor
  • 2 lžíce 20 g sušeného kokosového mléka

Instrukce

  • Vyndejte banány z mrazáku a nechte je zhruba 5 minut povolit.
  • Vložte všechny ingredience do mixéru a začněte mixovat na nejnižší otáčky.
  • Pomozte si šťouchadlem a postupně zvyšujte rychlost otáček a rychle šťouchejte, aby se směs co nejdříve vyšlehala do krémové zmrzliny.
7 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    zmrzlina nepatří k mým favoritům, ani v létě ne

  2. 5 stars
    Já banány miluji, tak vyzkouším.

  3. Tak jsem já, mlsný jazyk, klikla, ale banány nejím, už od dětství mi nechutnají, takže bych je musela něčím nahradit… Jinak domácí zrmzlina, mňam!

    • Author
      NelaVávrová 1 rokem ago

      Tak to chápu, já mám také občas období, že je nemusím i měsíc, přejím se jich… Já je jako dítě právě milovala a teď na stáří mi stačí jednou za měsíc…

  4. Zajímavá, no také bych asi nejprve ochutnala a pak by se vidělo.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account