Perníková bábovka s čokoládou

Vytisknout recept
Do mísy prosejeme mouku, cukr, kakao, prášek do pečiva a perníkové koření. Zapracujeme vejce, mléko a olej. Vymícháme hladké těsto.
Těsto přelijeme do vymazané formy a pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 50 minut.
Na polevu rozehřejeme ve vodní lázni čokoládu, přidáme smetanu a olej a mícháme dohladka.
Vychladlou bábovku vyklopíme z plechu, přelijeme čokoládou a ozdobíme malinami.

350g - polohrubá mouka
200g - krupicový cukr
2lžíce - kakao
1lžíce - perníkové koření
3ks - vejce
250ml - plnotučné mléko
100ml - slunečnicový olej
1lžička - prášek do pečiva
příprava - 60
vaření - 50
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila KláraAndělová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account