Pohankové lívance - zdravé a rychlé

Vytisknout recept
V míse si smícháme podmáslí, vejce, mouku a vločky promícháme. Dále přidáme špetku soli a prášek do pečiva.
Těsto necháme 15 minut odpočívat.
Lívance osmažíme na nepřilnavé pánvi na trošce oleje.
Podávat je můžeme s javorovým sirupem, nakrájeným banánem, nasekanými ořechy, ¨zakysanou smetanou a ovocem, atd. Fantazii se meze nekladou! 🙂
500g - Podmáslí
2ks - Vejce
200g - Pohanková mouka
200g - Jemné ovesné vločky
4lžíce - Med
2lžička - Prášek do pečiva
příprava - 5+15
vaření - 20
Kategorie Dezert
Uvařila MarieVeselá

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account