Pecena kacka s knedlikom a kapustou

Vytisknout recept
Kacku poriadne osolime,podlejeme vodou a pecieme kym nebude makka.
Knedliky: Do tepleho mlieka dame 1 CL cukor a drozdie a nechame podkysnut, Potom pridame mlieko, trocha sol a vypracujeme tuhe cesto.Nechame vykysnut, Po vykysnuti rozdelime cesto na 3 kusy a stocime do tvaru knedlika. Parime 20 minut kazdy knedlik.
Kapusta: Cibulu nakrajame na drobno,oprazime , pridame 3PL cukor a skaramelizujeme. Pridame kapustu , paradajkovy pretlak a dusime do makka.

1ks - kacka
1ks - sol
1kg - polohruba muka
500ml - mlieko
1ks - drozdie
1ks - cukor
1000g - kysla kapusta
1ks - cibula
3lžíce - paradajkovy pretlak
příprava - 20
vaření - 180
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account