Mrkvová polévka s pomerančovou šťávou a zázvorem
-
Tradiční fazolová polévka
Jihotyrolská Kuchařka||Recepty
Farmy Roter Hahn jsou známé vynikající domácí gastronomií, výjimečnou pohostinností a vzornou péčí o hosty. Na farmě Eichernhof v...
-
Vyvážená snídaně – Brokolicové muffiny se šunkou a vejcem
Zita Kolínská||Recepty
Rychlé a skvěle vyvážené brokolicové muffiny podle kuchařky Lukáše Vrány z The 1:1 Diet nazvané Zdravě & chutně vás...
-
Vánoční cukroví – Tatrankové kuličky
Jaroslava Korpášová||Recepty
Tatranky nastrouháme na jemném struhadle, dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a spojíme v těsto. Necháme alespoň půl hodinky...
-
Tvarohový koláč s rebarborou alebo iným ovocím
Emília Balonová||Recepty
Rebarboru očistíme, nakrájame na malé kúsky a na plátku rozpusteného masla podusíme asi 5 minút. Pridáme cukor podľa chuti,...
-
Republica Honey&Lemon
Irča Holčáková||Recepty
Republica Honey&Lemon 4 cl Božkov Republica Honey15 cl citronová limonáda (bitter lemon)LimetaLed Do sklenice na whisky dejte led a...
-
Amundsen Skinny Mango
Irča Holčáková||Recepty
Amundsen Skinny Mango 4 cl Amundsen Essences Mango15 cl soda2 cl mangové pyré Tropickou variantu slavné skinny bitch vytvoříte...
-
Chřest s parmazánovou krustou a zastřeným vejcem
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Tento recept vás přesvědčí, že chřest už nesmí ve vašem jídelníčku chybět. Navíc díky vysokému obsahu vody je chřest...
-
Rychlý oběd
AlenaHofírková||Recepty, hlavní jídlo
Rychlý oběd 1 miska Vařené maso z polévky1 ks Větší cibule4 stroužek ČesnekSůl, pepř1 ks Velké rajče1/2 ks Žlutá...