Vánoční cukroví - Tatrankové kuličky

Vytisknout recept
Tatranky nastrouháme na jemném struhadle, dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a spojíme v těsto. Necháme alespoň půl hodinky odpočinout.
Následně z těsta děláme malé kuličky, které dle svých chutí obalujeme v kokosu, mletých oříšcích, práškovém kakau...Můžeme tak vyrobit několik od pohledu rozdílných druhů kuliček.
4ks - Tatranky
150g - Moučkový cukr
160g - Máslo změklé
4lžíce - rum
2lžíce - mléko (jen když bude těsto hodně tuhé)
ks - kokos či mleté oříšky, kakao - na závěrečné obalení kuliček
příprava - 15
vaření - 30
Kategorie Cukroví
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account