Moje první špaldová bábovka
-
Pravé Valašské frgály – tradiční recept
KateřinaGoroškov||Recepty
Valašský frgál nesmí na Moravě chybět ani při tradičních Velikonocích. Oblíbený je i v Čechách, jen tradice pečení tady...
-
Kuře na zelenině s rýží
KatkaMakešová||Recepty
S kořením různě experimentuji a tohle mi zachutnalo velice... na pekáč vysypeme zeleninu, kterou zasypeme jednou lžičkou soli a...
-
Bitter Spritz Café L´Or
ClaudiaSrníková||Recepty
Ve svém kávovaru Nespresso® připravte L’Or Espresso Colombia Širokou skleničku naplňte ledem Do sklenice nalijte 50 ml prémiového tonicu...
-
Palačinky se špenátem
VeronikaPekarová||Recepty, hlavní chod
Palačinky se špenátem 1 ks Špenát mražený1 ks CibuleMlékoČesnekHladká mouka1 ks VejceSůlSýr na strouhání (eidam, niva) Nejdříve si uděláme...
-
Lasagne se špenátem a plísňovým sýrem
Barbora Píšová||Recepty
1. Jako první si připravíme bešamel: v mléce rozmíchejte mouku, přidejte máslo, za stálého míchání uveďte do varu a...
-
Jahodové guličky zo zemiakového cesta
MarikaMichálková||Recepty
Množstvá sú orientačné. Cesto robím od oka . Zemiaky si uvaríme deň vopred, lepšie sa s nimi robí, cesto...
-
Palačinky pro gurmány
HanaKlimentová||Recepty, hlavní chod
Palačinky pro gurmány 4 ks Vejce4 dcl Mléko150 g Hladká mouka1 ks Zakysaná smetana100 g Pórek100 g Plátkový sýr2...
-
Kuracia natierka
JankaOndrejková||Recepty
Zeler očistíme a s kuracimi prsiami vložíme do hrnca, pridáme nové korenie, zalejeme vodou, osolíme a uvaríme domäkka. Vodu...