Medovo-horčicový losos

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks losos
  • 1 lžíce med
  • 1 lžíce hořčice

Instrukce

  • Lososa umyjeme, osušíme, prekrojíme na 2 porcie, potrieme omáčkou zamiešanou z medu a horčice zo všetkých strán a dáme piecť do vymasteného pekáča kožou dole.
    Podávame so zemiakovo-mrkvovou kašou - zemiaky varené s mrkvou, pridáme maslo, mlieko a spolu pošťucháme. 
    A k tomu cesnakové fazuľky - podusíme fazuľové strúčiky (ja som mala domáce mrazené) na panvici s trochou vody a 3 roztlačenými strúčikmi cesnaku, ochutíme a keď sú mäkké, rozpustíme tam plátok masla. (Zelené strúčiky určite budú vyzerať na tanieri krajšie, ja vždy dopestujem len žlté :D)
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account