Vepřová roláda se špenátem a mozzarellou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour
Uvařila SoňaPokorná

Ingredience

  • 2 kg Vepřová plec
  • Špenát
  • Mozzarella plátky
  • Anglická slanina plátky

Instrukce

  • Z masa vytvořte plát, osolíme a opepříme. V hrnci si uvaříme špenát, jak jsme zvyklí, akorát ho zahustíme malinko víc, aby nevytékal z rolády. Na lát masa poklademe anglickou slaninu, potřeme vrstvou špenátu, poklademe sýrem a zavineme v roládu. Zavážeme provázkem a pečeme pod alobalem na 200°C asi hodinu, potom bez alobalu na 220°C asi 15 minut..

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account