Luštěninový nákyp

Vytisknout recept
Navíc pokud máte uvařené luštěniny, budete ho mít připravený během chvilky.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 150 g vařené cizrny
  • 100 g bílých vařených fazolí
  • pórek
  • muškátový oříšek
  • pepř
  • sůl
  • olej
  • asi 150 g sójového mléka
  • 2 lžíce rýžové mouky

Instrukce

  • Do sekáčku vložte cizrnu, olej, sójové mléko, fazole, muškátový oříšek, sůl, pepř a lehce rozmixujte.
  • Dejte směs do mísy, přidejte mouku a promíchejte. Nechte asi hodinku odpočívat.
  • Pekáček vymažte olejem a nalijte do něj hmotu.
  • Pečte na 170°C po dobu 20 minut v horkovzdušné fritéze.
  • Po upečení nechte trochu zchladnout a pak krájejte.
4 Komentářů
  1. Author
    NelaVávrová 1 rokem ago

    Děkuji, zkuste.

  2. Zajímavý luštěninový pokrm.

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    To by mohlo být chutné, ale vadí mi tam ten pórek (připomíná mi chutí cibuli)…

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account