
Kuřecí játra na bylinkách
Kuřecí játra si alespoň dvě hodiny dopředu umyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky.
Já dnes měla z půl kila 10 dkg odpadu, takže zbylo jen 400 g. Ale co nadělám? Nic.


Dáme je do mísy, zakapeme oliváčem, přidáme bylinky.
Máme nyí vše čerstvé, tak jsem dala bazalku, tymián i oregano.
Zamícháme a necháme ty dvě hodinky odležet v lednici.
Potom rozheřejeme pánev, podle potřeby ještě kápneme olej,
ale je už v těch játrech, a zprudka pořádně opečeme.
Nakonec játra osolíme a opepříme.
Dnes jsme podávali se šťouchanými bramborami.
Posypanými petrželkou a řeřichou.
Hudlenka
400g - kuřecí játra
ks - bylinky
ks - olivový olej
ks - sůl, pepř
příprava - 5
vaření - 10