Kuře na medu

Vytisknout recept
Kuře naporcujeme na díly, kostru si schováme na polévku...
 
kuřecí kousky mírně osolíme
 
v misce si smícháme vše potřebné na marinádu - česnek, kečup, olej, vodu, grilovací (nebo jiné dobré) koření, tekutý med
 
kousky masa v marinádě namočíme, vložíme do pekáčku a zbytek marinády vylijeme navrch, necháme nejméně 3 hodiny odstát v chladu../Dobré i přes noc/.
 
poté vložíme do vyhřáté trouby přikryté (když není víko, tak alobalem/ a pečeme asi 30 min. na 180°C, poté odkryjeme a dopékáme, maso obracíme, podléváme marinádou.
 
podáváme s čím chceme, my to máme rádi s rýží.
 
Výborný pokrm, zdravý, my ho máme rádi se salátem...
 
Dobrou chuť Vám přeje Hudlenka
 
 
1ks - kuře
6lžíce - kečup
6stroužek - česnek
3lžíce - olej
1ks - grilovací koření
3lžíce - voda
3lžíce - med
příprava - 30
vaření - 50
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account