Kukuřičná kaše

Vytisknout recept

Poprvé jsem jí jedla v Next Door restauraci. Chutnala mi, tak jsem si jí zkusila udělat doma ( bez receptu) a povedlo se.

Vezmeme si sádlo nebo máslo a dáme ho do  menšího hrnce. Když je hrnec rozálený, tak přidáme kukuřici a "usmažíme" jí. Přidáme dle chuti sůl a pepř. Když je  kukuřice opražená tak přidáme buď trochu mléka nebo vody ( nemusí být, ale záleží jak ji chcete hustou).  Vezmu tyčový mixér a promixuju to.

Hotovou kaši podávám jako přílohu skoro ke kadému jídlu.


špetka - pepř
špetka - sůl
2lžíce - sádlo/ máslo
2 baleníks - mražená kukuřice
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Přílohy
Uvařila Dominika Šimonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account