Kuře ala kachna s bramborovým knedlíkem

Vytisknout recept
Naprosto jednoduché vaření, které miluji a skvostný výsledek!
Pekáček vytřeme vepřovým sádlem nebo olejem. Na jeho dno rozprostřeme kysané zelí, které jsme propláchli vodou a promíchali do něj jednu najemno pokrájenou cibuli. Na takto rozložené zelí položíme nasolené a okmínované kuřecí čtvrtky.
Můžeme přidat ještě pár proužků sádla, či malinko oleje a cca 1,5 dcl vody. Přiklopíme a pečeme, dokud maso není měkké a nemá kůrčičku.
Podáváme ideálně s bramborovým knedlíkem. Recept například zde:
https://www.zenysro.cz/recepty/prilohy/domaci-bramborovy-knedlik
 
 
4ks - kuřecí čtvrtky
2ks - sáček kysaného zelí - 500g
ks - vepřové sádlo či olej - na vymazání pekáčku
ks - sůl, kmín
1ks - střední cibule najemno krájená
příprava - 10
vaření - 90
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account