Kuracie prsia s provensálskym korením a zeleninou
-
Arašídové másličko
DANAVYKYDALOVÁ||Recepty
Při výběru arašídů si čtěte složení, nekteré obsahují palmový olej a nechutná to vubec pak dobře. Arašídy Mixujeme ve...
-
Tapiokový pudink
EvaMatoušková||Recepty
Tapiokové perly 3x proplíchneme abychom se zbavili tapiokového škrobu. Poté na 30 minut propláchnuté perly zalijeme 2 hrnky vody...
-
-
Pěna z para ořechů a papáji
LucieDelicious||Recepty, dezert
Pěna z para ořechů a papáji 1 ks Papája1 hrnek Para ořechy2 ks Čerstvé datle1 ks Šťáva a kůra...
-
Cukeťák – lehká večeře
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Cukeťák si získá vaše chuťové buňky a stane se rychle součástí lehkého večerního jídelníčku.
-
Vrkoč
VierkaCíbiková||Recepty
Lístvoké cesto som rozvaľkala, naň položila osolené a okorenené kuracie stehno. Na vrch som poukladala rajčiny a mozarellu a...
-
Pučálka – tradiční postní jídlo
Kristýna Solničková||Recepty
Hrách přeberte, propláchněte a vložte do nádoby tak, aby po zalití sahala voda alespoň 3 cm nad hrách. Nechte...
-
Hovězí vývar
Lenka Hudečková||Recepty
Hovězí na polévku a kosti pořádně omyjeme a dále vařit do hrnce. Osolíme, přidáme koření a 1 celou cibuli...