Kuracie mäso s čínskou kapustou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 11 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 600 g kuracieho mäsa
  • 1 ks čínska kapusta
  • 1 lžíce med
  • 1 sklenička kukurica
  • 1 ks cibuľa
  • 2 - 3 lžíce sojová omáčka

Instrukce

  • Do woku dáme zohriať olej, pridáme med a trošku prehrejeme. Pridáme mäso pokrájané na malé kúsky, opražíme do biela, pridáme sójovú omáčku a chvíľu dusíme. Pridáme nakrájanú čínsku kapustu, kukuricu a cibuľu na drobno a podusíme do mäkka.
    Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account