Kefírová bábovka s medem a skořicí

Vytisknout recept
Všechny ingredience smícháme dohromady a nalijeme do větší bábovkové formy. 
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů. Zkoušíme špejlí.
Do testa můžeme přidat i nasekanou čpkoládu. Bábovka je vláčná a moc dobrá 🙂
0,5l - Kefír
400g - Hladká mouka
150g - Cukr
2ks - Vejce
1,5dcl - Olej
2lžíce - Med
0,5ks - Prášek do pečiva
1lžička - Jedlá soda
2lžička - Skořice
1hrst - Nasekané ořechy
1lžička - Citrónová kůra
příprava - 15
vaření - 40
Kategorie Dezert
Uvařila ZdeňaSlimáčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account