kaviárová pomazánka

Vytisknout recept
Pravý kaviár z jiker jeseterovitých ryb by byl pro většinu z nás zbytečnou čárou přes rozpočet. Existují ale dostupné varianty z lososa nebo i pstruha.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 8 minutes
Celkový čas 18 minutes
Porce 2 porce
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 50 g kaviáru
  • 2 vejce 100 g
  • 100 g cottage sýru tužší konzistence
  • 100 g ricotty
  • sůl
  • pepř
  • Na ozdobu
  • nízkotučný sýr např. 30% Eidam
  • rajče
  • paprika

Instrukce

  • Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a protlačte přes malé sítko na brambory. Na měření času používám digitální kuchyňskou minutku.
  • Smíchejte všechny ingredience a pořádně promíchejte.
  • Namažte na celozrnné pečivo a ozdobte sýrem, kouskem rajčete a papriky
3 Komentářů
  1. 5 stars
    Dobrý zajímavý recept, vyzkouším.

  2. Tak tohle asi ne…., navíc se domnívám, že to nebude “žádná láce”.

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    kaviár jsem ochutnala, ale bůhvíjak mě neoslovil…

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account