Pravý kaviár z jiker jeseterovitých ryb by byl pro většinu z nás zbytečnou čárou přes rozpočet. Existují ale dostupné varianty z lososa nebo i pstruha.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutesmin
Čas vaření 8 minutesmin
Celkový čas 18 minutesmin
Porce 2porce
Uvařila NelaVávrová
Ingredience
50gkaviáru
2vejce100 g
100gcottage sýru tužší konzistence
100gricotty
sůl
pepř
Na ozdobu
nízkotučný sýrnapř. 30% Eidam
rajče
paprika
Instrukce
Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a protlačte přes malé sítko na brambory. Na měření času používám digitální kuchyňskou minutku.
Smíchejte všechny ingredience a pořádně promíchejte.
Namažte na celozrnné pečivo a ozdobte sýrem, kouskem rajčete a papriky