Halloweenské rakvičky plněné pancettou, pórkem a zázvorem
Velkou lžící kladete bochánky směsi na těsto. Posypte (nebo zastrouhlejte) sýrem. Okraje, které vám zbyly kolem pancetty, potřete rozšlehaným vejcem a přiložte druhý plát rakvičky. Okraje přitlačte hroty vidličky a „víko“ propíchněte vidličkou do tvaru kříže. Potřete rozšlehaným vejcem a klaďte na plech vyložený pečícím papírem. Rakvičky pečte asi 12 minut nebo dokud nebudou krásně zlaté. Můžete servírovat s miskou kečupu Otma a špetkou chilli.1ks - balení listového těsta2ks - vanička nakrájené pancetty200ml - kečup Otma1ks - pórek1ks - zázvor1ks - malá bílá cibule1stroužek - česnek100g - strouhaný cheddar1ks - vejce na potřeníšpetka - sůl, pepř, chilli podle chutipříprava - 30vaření - 30