Těsto si vyválíte na pomoučené ploše asi na 0,5 cm plát. Těsto by nemělo být příliš tenké, aby se při manipulaci netrhalo. Nožem si vyřežete 8 tvarů připomínajících rakvičky, my jsme dělali tvary větší. Na rozpálenou pánev přihodíte pancettu, která pustí tuk, a tak k ní můžete hned přidat i najemno nakrájenou cibulku. Pórek si nakrájíte na tenká kolečka a přidáte jej ke zlatavé cibuli a masu. Necháte ještě minutku podusit a přilijete kečup Otma. Do směsi pak prolisujete stroužek česneku a kousek zázvoru. Necháte minutu pobublávat. Dochutíte solí, pepřem a případně chilli papričkou či kořením. Rozšlehejte vejce. Rozpalte troubu na 200 stupňů.
Velkou lžící kladete bochánky směsi na těsto. Posypte (nebo zastrouhlejte) sýrem. Okraje, které vám zbyly kolem pancetty, potřete rozšlehaným vejcem a přiložte druhý plát rakvičky. Okraje přitlačte hroty vidličky a „víko“ propíchněte vidličkou do tvaru kříže. Potřete rozšlehaným vejcem a klaďte na plech vyložený pečícím papírem. Rakvičky pečte asi 12 minut nebo dokud nebudou krásně zlaté.
Můžete servírovat s miskou kečupu Otma a špetkou chilli.1ks - balení listového těsta2ks - vanička nakrájené pancetty200ml - kečup Otma1ks - pórek1ks - zázvor1ks - malá bílá cibule1stroužek - česnek100g - strouhaný cheddar1ks - vejce na potřeníšpetka - sůl, pepř, chilli podle chutipříprava - 30vaření - 30