Fazole v pánvi

Vytisknout recept

Máte rádi fazole a chcete mít rychle uvařeno? Není nic jednoduššího než udělat na pánvi rychlý fazolový guláš.

 

Na pánev dáme trochu oleje nebo sádla a po zahřátí přidáme na drobno pokrájenou cibuli. Necháme zlehka osmahnout a přidáme na kostičky pokrájenou klobásu nebo kousek jiné uzeniny (anglickou slaninu či jen obyčejný Gothaj nebo špekáček) 

Když je uzenina hotová, přidáme obsah plechovek fazolí (my třeba mícháme bílé a červené, v tomatu a v nálevu nebo jedny chilli).

Zahustíme protlakem, okořeníme a jídlo je na světě.

 

Nám k tomuto nejvíce chutná chléb nebo bageta.

 

Hudlenka

 
2ks - fazole v nálevu
3lžíce - rajský protlak
1ks - cibule
1-2ks - klobása
ks - koření na dochucení
1lžíce - olej nebo sádlo pod cibulku
příprava - 5
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account