Dunajská pěna

Vytisknout recept
Rychlá pěna či pomazánka, vhodná na jednohubky
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 5 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 3 osoby
Uvařila Jaroslava Korpášová

Ingredience

  • 1 nožička Dunajské klobásy
  • 100 g smetanového taveného sýru
  • 100 g máslová Rama či máslo

Instrukce

  • Do mixovací nádoby na hrubém struhadle nastrouháme nožičku klobásy.
  • Přidáme sýr a Ramu či změklé máslo.
  • Ponorným mixérem promixujeme do pěny.
  • Servírujeme na plátky pečiva.
  • Dozdobíme zeleninou.
12 Komentářů
  1. KateřinaŠlimarová 1 rokem ago

    5 stars
    Děkuji za inspiraci

  2. 5 stars
    Moc dobrá pomazánka,

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    To je dobrý nápad, až zase někdy někdo z nás dostane klobásu. A pro mě samozřejmě s klasickým máslem, nebo s Jirkovou Florou…, ale vypadá dobře a jistě i tak chutná

  4. 5 stars
    Skvelý tip pre chlapov. zdravšia varianta ako iba klobása.

  5. NelaVávrová 1 rokem ago

    Tohle bohužel u mě neprojde :/ klobáskám a Ramě se vyhýbám.

    • Author

      No my běžně klobásy nekupujeme, ale muž měl svátek a narozeniny a tak se doma klobásy ocitly. Vzhledem k tomu, že nakrájenou na kolečka by nesnědl, přišla na řadu tato pomazánka, se kterou je v pohodě. Jinak místo Ramy je možné dát máslo, to už je na každém.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account