Domácí "vlašský" salát

Vytisknout recept
Na hrubém struhadlu nastrouháme sýr, salám, vejce a cibulku.
Protože já cibulku v syrovém stavu nejím, přidala jsem 2 kyselé okurky - nastrouhané.
Vysypeme k tomu slitý hrášek z plechovky a přidáme majonézu.
Malinko osolíme, opepříme a zamícháme.
Hotovo - necháme chvíli uležet anebo hned podáváme s pečivem...
Můžeme dozdobit petrželkou 🙂 
 
Hudlenka
 

3ks - vejce na tvrdo
200ml - majonéza
250 g - jemný šunkový salám
200g - sýr eidam
1ks - cibulka
1sklenička - hrášek z plechovky
ks - sůl, pepř a koření dle potřeby
příprava - 15
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account