Creste di Gallo s uzeným masem, medvědím česnekem a brynzou

Vytisknout recept
Může něco chutnat tak dobře jako halušky s brynzou? Ano, semolinové těstoviny s brynzou, v nichž se snoubí skvěle i další chutě.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Slovenská
Klíč. slova těstoviny
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 400 g Adriana Creste di Gallo
  • 50 ml slunečnicového oleje
  • 400 g vařeného uzeného masa nakrájeného na kostičky
  • 500 ml zakysané smetany
  • 200 g brynzy
  • 100 g čerstvého nebo mraženého hrášku
  • 100 g pesta z medvědího česneku
  • svazek pažitky nakrájené nadrobno
  • sůl a pepř dle chuti

Instrukce

  • Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte slunečnicový olej, uzené maso a orestujte. Přidejte zakysanou smetanu, brynzu a krátce provařte. Přidejte těstoviny, hrášek a dobře promíchejte. Naservírujte na talíř, přidejte pesto z medvědího česneku a ozdobte pažitkou.

Notes

2 Komentářů
  1. MariannaFabušová 2 roky ago

    5 stars
    Skvelá kombinácia-údené mäsko,bryndza a medvedí cesnak- rada vyskúšam

  2. 5 stars
    Pěkně to vypadá, dala bych si.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account